Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako brzo odrediti Korozije dijelova aparata za prijevoz vozila
Oct 19, 2017

Hladnjak za prijevoz vozila za neko vrijeme ćete naći površinu od spotova pojavljuju, u stvari, to znači da hladnjak izgrižen, ovo je samo vrlo česta pojava, hladnjaka i pukotina korozije, stres Korozija, kristal Korozije, uniformi korozije i tako dalje niz fenomena. Onda se radovati uzeti te da biste saznali više:

Hladnjak za prijevoz vozila Rupičaste:

Odnosi na ploču od nehrđajućeg čelika i drugih metalnih površina hrđe ili obraštaj, stvaranje topline, PH vrijednost medija za smanjenje lokalnih metalna površina uzrokovan pasivnog filma je uništen, uzrokujući lokalne korozije, koji je također poznat kao blokovi u Baterija korozije, opće performanse koji je manji od 1mm perforacije ili uleknuća.

Hladnjak za prijevoz vozila pukotina korozije:

U blok na temelju korozije akumulatora uzrokovane mjesto ili kao u obliku čira, lokalne korozije, ali ova Korozija je uglavnom u metalne dijelove jaz tzv. jaz koroziju, koroziju je uglavnom zbog zadržavanja medija Elektrokemijski heterogenost.

Hladnjak za prijevoz vozila stres Korozija:

Hladnjak za prijevoz vozila ploča i drugih proizvoda u proizvodnji proizvodnju će proizvesti zaostalih naprezanja u Statički vlačno Naprezanje i halogenih iona i drugim elektrokemijskim medijima pod djelovanjem procesa katodnog otapanja uzrokovane metalni lokalne korozije pucanja ili loma fenomen.