Dom > Vijesti > Sadržaj
Hladnjak za prijevoz vozila za čišćenje puč pukotina kako To učiniti
Oct 30, 2017

Kako prljavština u tanjuru hladnjak za prijevoz vozila dogoditi i kako će te prašina negativno utječe na tanjuru hladnjak?

Pre svega, normalno rashladne vode će sadržavati više obiluje kalcijem, staklo i kiselina kiselina i kiselina slane vode i drugih tvari, a te tvari kroz metalne površine rashladne vode i metal napad kemijsku reakciju, a onda se nastanak ugljena kiselina i slično. Osim toga, kisik u rashladne vode će nagrizati metal, i dovesti do pojave hrđe.

Kada se javlja hrđa, Izmjenjivač topline će prvo reagirati na toplinu prijenos efekt, posebno u slučaju hrđe, i onda mogu blokirati tube, tako da alat topline prijenos performanse potpuno. I ako nastavak korištenja slučaj, će dovesti do sve više i više power PC Potrošnja, odjek će povećati trošak.

Tako da uvijek obratite pozornost na čišćenje ploče hladnjaka za prijevoz vozila, tako da oboje možete produžiti korištenje život alata, Progresivni korisni programi može također otpadne energije i vremena, smanjiti troškove.

1, oprao Xian

Prije kiseljenje, prvo na hladnjak za prijevoz vozila za otvaranje ispiranja, tako da postoji interna Izmjenjivač blata, prljavštine i druge nečistoće koje mogu poboljšati učinak kiseljenje, ali također smanjuju količinu kiseline potrošnje kiseljenje. Pranje čišćenje rješenje u čišćenje uređaja i Ubrizgajte ga u Izmjenjivač topline.

2 kiseljenje

Će biti ispunjen kiseloj otopini Izmjenjivač statičke potopiti 2h. I onda stalno dinamičan ciklus 3 ~ 4h. Tijekom kojih svaki 0,5 h za pozitivne i negativne naizmjenično čišćenje. Nakon kiseljenje, ako je kisela pH veći od 2, kiselina može ponovno koristiti, inače, trebao biti razrijeđen i onda isprane kiseloj otopini.

3, lužine za pranje rublja

Nakon završetka kiseljenje, NaOH, Na, PO, demineralizirana voda pripremljena u vrlo površno, upotreba dinamičke cirkulaciju puta do izmjenjivača topline alkalne pranja, kiseline i lužine, tako da Izmjenjivač topline ploča više nije Korozija.

4, oprati

Nakon kaustike za pranje, čišćenje omekšanog vodom. Nekoliko puta isprati hladnjak za prijevoz vozila za 0,5 h, temeljito Odstranite ostatke u Izmjenjivač topline. Tokom procesa čišćenja, vremena za svaki korak trebaju strogo evidentirati da biste provjerili učinak čišćenja. Ukratko, nakon završetka čišćenja Izmjenjivač za suzbijanje test. Kvalificirani prije upotrebe.