Dom > Vijesti > Sadržaj
Bolje je primijeniti hladnjak za inženjering
Oct 30, 2017

Svaki Cooler za inženjering ima svoje prednosti i mane, korozija hladnjaka ljudi ima malo razumevanja, ali moramo biti pravičan i razumni izbor da izbjegnemo tempo korupcije, bolje je primijeniti Cooler for Engineering. Sledi da svi upoznaju nekoliko antikorozivnih tempa.

1. inhibitor korozije

Inhibatori korozije, koji su važni za hromat, najčešće se koriste u sistemima za hlađenje. Hromati joni su anodni (antisenzivni) inhibitor koji, kada je odgovarajuće, sa odgovarajućom grupom katodnog stabilizatora, može biti bez života i ekonomičan Od anti-korozivnih rezultata.

Hromat - Cink - Polifosfat: Polifosfat se koristi jer je čisti metalni izgled probacije, postoji inhibicija korozije, polifosfat se može delimično pretvoriti u ortofosfat, mogu takođe sa proizvodnjom kalcijuma Koloidni katjoni, inhibiraju katodni proces.

Hromat-cink-fosfonat: Ovaj metod koristi natrijum fosfonat umesto polifosfata. Slično prethodnom pristupu, aminometilen fosfat se takođe može koristiti za pH polifosfata visokih mesta. Amino metilen fosfonati mogu da izbegnu skalu, čak i ako pH vrednost 9 takođe može kontrolisati precipitaciju kalcijumove soli.

Hromat-cink-hidrolizovani poliakrilamid: Zbog evakuacije poliakrilamida hidrolizovanog kationskim kopolimerom, moguće je izbjeći ili inhibirati pojavu formiranja skale.

2. Elektrohemijsko održavanje

Primjena katodnog održavanja i održavanja anoda. Održavanje katoda je primena spoljašnjeg DC napajanja, tako da metalna površina u katodu i dostignu održavanje, ovaj metod potrošnje energije, visoke cijene. Održavanje anoda je održavanje hladnjaka spojenog sa spoljašnjim anodom napajanja, tako da se metalna površina proizvodi pasivirajućim materijalom, time gubi održavanje.

Navedeno je uvođenje projekta Cooler for Engineering anti-corrosion tempo, nadam se da će, nakon današnjeg razumevanja svake osobe u budućnosti korištenje svog vremena, biti od velike pomoći.

BR ploča Hladnjak za inžinjering je ploča za prenos toplote, svaka ploča formirana između tanke pravougaonog kanala, prema određenom intervalu, kroz sastav kompresije gume zaptivke korištenja ploče za zamjenu toplote za uklonjivu toplu opremu.

Kompaktan, hladnjak BR ploče je uglavnom ploča za prenos toplote, zaptivka, oba kraja pločice za pritisak, stezne vijke, držači i ostale pet komponenti. Oni imaju svoje karakteristike.

1, hladnije hladnjače uglavnom igraju ulogu u prenosu toplote, vrlo je važna komponenta hladnjaka, obično napravljena od valovitog oblika u pršut. Postoji mnogo vrsta materijala za hlađenje ploča, ali sa različitim materijalom fluidnog medija, najčešće korišćeni materijal je od nerđajućeg čelika i titanskog materijala.

2, drugo, BR ploča Hladnjak za inžinjering zaptivke se uglavnom koristi za razmjenu toplote između ploča, uglavnom igraju ulogu zaptivene ploče izmjenjivača toplote, proizvodnja materijala uglavnom je guma, prema različitim materijalima koji koriste različite materijale, gumu, Najčešće se koristi nitrilna guma, EPDM guma, fluor guma i tako dalje.

3, BR ploča Cooler za inženjering na oba kraja ploče pritiska kako bi se osiguralo da tečnost medija neće propuštati, potrebno je koristiti ploču za pritisak sve pločice za prenos toplote su pričvršćene.

4, pričvrsni vijci uglavnom igraju ulogu u pričvršćivanju ploče pritiska na oba kraja. Pričvrsni vijci su obično dvostruki navoj, prednapetih vijaka, ravnomerno korištenje fiksnog obrtnog momenta.

5, stent je uglavnom za podupiranje ploče za hladjenje toplote BR ploče, tako da će uklanjanje, čišćenje i montaža biti vrlo zgodan.